Nápověda

  • Ceník inzerce

  • Hlídací pes

  • Interní číslo inzerátu

  • Jak inzerát zvýhodnit v pořadí

  • Jak odpovědět na inzerát pod značkou?

  • Kupony pro soukromou a podnikatelskou inzerci

  • Než si podáte bezplatný inzerát

  • Obchodní podmínky inzerce

  • Oblíbené hledání

  • PITEL - Placená Inzerce TELefonicky

  • QR kódy

  • Reklama na Facebooku

  • Seznam placených rubrik

  • SMS inzeráty

  • SMS seznamka

  • SMS služby

  • Technické specifikace

  • Vložení inzerátu na další weby

  • Vložení inzerátu na další weby - podmínky

  • Vložení inzerátu na další weby - seznam partnerských webů

  • Využívání cookies

    1. Weby společnosti ANNONCE, a.s., IČ: 24222224, se sídlem Václavské náměstí 802/56, Praha 1, 110 00, zapsaná v obchodním rejstříku Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 17900, (dále jen "Annonce"), používají cookies. Tyto obsahově malé soubory slouží k ukládání a přijímání identifikátorů a dalších informací o počítačích, telefonech a jiných zařízeních, z nichž na weby přistupujete, a pomáhají Annonci poskytovat, chránit a zlepšovat její služby.

    2. Cookies umožňují webu zaznamenat informace o návštěvě uživatele a díky jejich používání bude další uživatelova návštěva stránek snazší a rychlejší (pomáhají například snížit dobu načítání stránek).

    3. Soubory cookies používá Annonce v případě, že navštívíte její webové stránky a aplikace a to nejčastěji k přizpůsobení obsahu, anonymním statistikám ohledně návštěvnosti, k výběru relevantních reklam, k usnadnění bezpečnějšího přihlášení na stránky a dalšímu - podrobnější popis je níže.

    4. Tyto zásady vysvětlují, jak soubory cookies Annonce používá a jaké máte další možnosti s jejich naložením. Pokud budete weby Annonce i nadále používat, vyjádříte tím svůj souhlas s těmito zásadami týkajícími se souborů cookies.

    5. Pro co Annonce cookies na webech používá?

    a. Přihlášení a zabezpečení

    • Cookies pomáhají při registraci a přihlášení uživatele na weby Annonce. Pokud je uživatel používá, mohou si zapamatovat jeho přihlašovací údaje, prostředí (např. prohlížeč) a funkce, aby je nemusel pokaždé zadávat, či dále zajišťují bezpečnost po přihlášení. U registrovaného uživatele ukládá Annonce do cookies informaci o přihlášení nebo odhlášení.
    • Při registraci zaznamenává Annonce osobní údaje uživatele a postupuje při zpracování osobních údajů v souladu se zákonem 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, ev. § 89 zákona č. 127/2005 Sb., o elektronických komunikacích, zákonem č. 480/2004 Sb., o některých službách informační společnosti, ve znění pozdějších předpisů a dalšími právními předpisy.
    • Cookies rovněž pomáhají Annonce bojovat proti aktivitám, které by porušovaly pravidla na webech např. ovlivnění hlasování v soutěžích.

    b. Reklamy

    • Pomocí cookies je na webech Annonce upravována a správně cílena reklama podle chování uživatelů. Inzertní (reklamní) systémy používané na webech Annonce používají cookies k remarketingu a rovněž provádí segmentaci, jež se také označuje jako behaviorální cílení, a pomocí vlastních cookies zjišťují, kolik lidí vidělo určitou reklamu, kliklo na ni nebo kolik z nich ji vidělo opakovaně.
    • Informace, které reklamní systémy sbírají, neobsahují žádné osobní údaje, jako je například jméno, e-mailová adresa nebo telefonní číslo. Data se rozpoznávají jen díky cookies, které obsahují řetězec znaků a čísel, z nichž lze poznat, že se na stránky vrací tentýž uživatel počítače z různých prohlížečů. U cookies se nezachovává celá jejich historie pohybu po internetu, ale pouze jejich přiřazení do kategorií, které jsou vhodné pro segmentaci.
    • Údaje vyplývající z chování uživatelů mohou využívat na svých stránkách společnosti Google a Seznam. Pokud nechcete tyto cookies ukládat je možné jejich používání zablokovat na této adrese.

    c. Návštěvnost

    • Annonci zajímá, které stránky uživatelé prohlížejí a opakovaně navštěvují, a proto shromažďuje statistiky o návštěvnosti, aby mohla weby rozvíjet a dále vylepšovat podle preferencí uživatelů daného webu.
    • Na webech Annonce používá měření návštěvnosti pomocí Google Analytics a Netmonitor. Tato meření pro Annonci zaznamenávají, které stránky uživatel na webové stránce navštívil, odkud se na stránku dostal, kam z ní odešel, které pro prohlížení používá zařízení, operační systém či prohlížeč, či jaký má preferenční jazyk. Tyto statistiky jsou zcela anonymní, takže Annonce neví, který konkrétní uživatel web navštívil. Annonce tedy nespojuje získané údaje s jakýmikoliv jinými údaji a spravuje cookies tak, že neumožňují identifikovat konkrétní osoby.

    Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu vyjadřujete souhlas použitím následujících služeb:
    iBillboardGoogleFacebookTwitterR2B2Czech Publisher ExchangeAdform,  Grape MediaOptimicsProgramaticGoogle AnalyticsNetMonitorChartBeat.

    d. Online platby

    • Na webech používá Annonce různé platební terminály pro poskytování online plateb, ale Annonce nemá žádný přístup k informacím o účtech uživatele a kreditních kartách, které při platbě zadává v platebním terminálu. S platebními službami sdílí Annonce informace pouze v rozsahu nezbytném pro zpracování plateb, prováděných z webů Annonce. U plateb Annonce rovněž přes cookies analyzuje výkon různých prodejních kanálů.

    Soubory cookies může uživatel v nastavení svého webového prohlížeče odmítnout, nebo si nastavit užívání jen některých. Pokud ale webům Annonce nepovolíte použití cookies, některé funkce a stránky nebudou fungovat tak, jak by měly.

    Nastavení soukromí v počítači, kde lze použití cookies odmítnout či zakázat, najde uživatel v menu internetového prohlížeče. Nastavení souborů cookies v nejčastěji používaných prohlížečích najdete na následujících webových stránkách:
    Chrome - https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=cs
    Firefox - https://support.mozilla.org/cs/kb/vymazani-cookies
    Internet Explorer - https://support.microsoft.com/cs-cz/products/security

    ANNONCE, a.s.
    IČ: 24222224, DIČ: CZ24222224
    Václavské náměstí 802/56, Praha 1, 110 00
    Telefon: +420 221 616 999
    zapsaná v Obchodním rejstříku u Městského soudu v Praze, oddíl B, vložka 17900

  • WebID - k čemu slouží?

  • Zásady zpracování osobních údajů