Půlliterova cena: nejdelší rozhovor Tří sester, který píšete vy, fanoušci

18. května 2015

Přispějte do historicky nejdelšího rozhovoru s kapelou Tři sestry a vyhrajte hlavní Půlliterovu cenu – lístek na vánoční koncert Tří sester v O2 Aréně, box s 30 CD/DVD mapujícími tvorbu kapely a překvapení od Annonce.

Třicet let na hudební scéně a pětadvacet let s miliony podaných inzerátů. To už jsou slušná jubilea, které je třeba oslavit a odvděčit se svým fanouškům. Proto jsme společně se Třemi sestrami připravili na našem Facebooku neobvyklou soutěž, v níž se můžete této pražské bandy zeptat opravdu na cokoliv a pravidelně vyhrávat půllitry podepsané kapelou a případně dosáhnout i mety nejvyšší – Půlliterovy ceny.

 A jak ji vyhrajete? Svou tazatelskou originalitou! Od 18. května do 31. srpna budeme na Facebooku Annonce téměř každé pondělí vyhlašovat soutěžní příspěvky Půlliterovy ceny, v nichž budete moci Třem sestrám položit jakoukoliv otázku. O historii kapely, o chystaném koncertu, o atmosféře na šňůře… Témata jsou čistě na vás.

Každé následující pondělí po vyhlášení příspěvku odpoví Tři sestry na dva dotazy podle dvou jednoduchých pravidel:
1. Lajky vítězí – kapela zodpoví dotaz, jenž bude mít v komentářích pod aktuálním soutěžním příspěvkem do pátečního poledne daného týdne nejvíce označení Líbí se mi (lajků).
2. Sesterská volenka – pražská hudební parta zodpoví na otázku, která ji v komentářích pod aktuálním soutěžním příspěvkem nejvíce zaujala.

Takže čím vtipnější a zajímavější dotazy budete Sestrám klást, tím větší máte šanci, že odpoví na vaše dotazy.

A za odpovědi, za ty se vyhrávají jednotlivé Půlliterovy ceny! Ve hře jsou jak čtyři epesní půllitry podepsané všemi členy kapely, tak hlavní trofej – lístek na vánoční koncert Tří sester v pražské O2 aréně, předání boxu s 30 CD/DVD přímo od členů kapely a překvapení od Annonce.

Celkového držitele Půlliterovy ceny si opět zvolíte vy sami. Vyhraje totiž šťastlivec, jehož zodpovězená otázka bude mít 8. září přesně v poledne (12.00) pod všemi soutěžními komentáři na Facebooku nejvíce označení Líbí se mi (lajků).

Věříme, že vás napadne co nejvíce zajímavých dotazů a společně tak vytvoříme nejen nejdelší, ale i nejzajímavější rozhovor se Třemi sestrami, jaký byl kdy v českých luzích a hájích sepsán! V září ho navíc rádi vydáme jak v tištěné Annonci, tak tady na blogu.  

 Těšíme na vaše originální dotazy!

 

Podrobná pravidla Půlliterovy ceny:
1. Soutěže se mohou zúčastnit pouze občané České republiky.
2. Podmínkou účasti v soutěži je napsání dotazu na kapelu Tři sestry v komentářích u speciálních soutěžních příspěvků na facebookové stránce Annonce.cz. Pro přehlednost označíme všechny soutěžní příspěvky hashtagem #pulliterovacena.
3. Čtyři půllitry vyhrají soutěžící, kteří budou mít u svých otázek pod soutěžními příspěvky nejvíce označení Líbí se mi (lajků), a to v těchto termínech:
a) první půllitr vyhraje soutěžící s nejvíce lajky v období od 13. května do 18.00 15. června,
b) druhý půllitr vyhraje soutěžící s nejvíce lajky v období od 18.00 15. června do 18.00 13. července,
c) třetí půllitr vyhraje soutěžící s nejvíce lajky v období od 18.00 13. července do 18.00 17. srpna,
d) čtvrtý půllitr vyhraje soutěžící s nejvíce lajky v období od 18.00 17. srpna do 18.00 7. září.
4. Stejný soutěžící může vyhrát maximálně dva půllitry.
5. Hlavní cenu vyhraje soutěžící, jehož zodpovězená otázka bude mít 8. září přesně v poledne (12.00) pod všemi soutěžními komentáři na Facebooku nejvíce označení Líbí se mi (lajků). Součástí hlavní ceny je jedna vstupenka na vánoční koncert Tří sester v O2 aréně, box s 30 CD/DVD předanými členy kapely a překvapení od Annonce.
6. Výherci se o ceny musí přihlásit zasláním e-mailu s předmětem „SOUTĚŽ – TŘI SESTRY“ na adresu soutez@annonce.cz, a to nejpozději týden po vyhlášení výhry na Facebooku. Součástí e-mailu by měla být jak doručovací adresa, tak telefon na vítěze.
7. Tato soutěž není nijak sponzorována, podporována ani spravována společností Facebook a nijak s ní nesouvisí.

 


comments powered by Disqus