Inzertní trendy jako na dlani – Annonce vydala Trendbook za druhé pololetí 2015

Praha 24. února 2016 – Inzertní web a noviny Annonce vydávají přehled nejzajímavějších trendů, jak lidé a společnosti inzerovali v roce 2015. Tzv. Trendbook mapuje nabídku a poptávku v oblasti bydlení a také v sektoru práce, jak se promítá v Annonci. Přináší informace za druhé pololetí minulého roku, a to ve formě přehledných grafů a jejich komentářů, poprvé přidává i jednoduché video.

Jak vypadá nabídka práce a poptávka po ní? Jaké profese najdou uplatnění? Jaké dispozice a jaké vybavení lidé požadují či nabízejí v inzerátech o bydlení? Jaké jsou ceny za nájmy i za vlastní nemovitosti? Tyto a podobné trendy, vycházející z dat inzerce na webu a v tištěné Annonci, naleznete v novém Trendbooku. Nyní jsou navíc ještě doplněné o krátké a jednoduché video, které nejpodstatnější trendy shrnuje.

Video je ke stažení zde

O Annonci, www.annonce.cz

Annonce díky svým inzerátům spojuje nabídku s poptávkou a pomáhá tak lidem, zvířatům i věcem hledat užitek. Web Annonce navštíví zhruba 350 000 reálných uživatelů měsíčně, kteří mají k dispozici zhruba 210 000 inzerátů denně. Uživatelé mohou inzerovat zdarma ve většině rubrik jak na webu, tak v novinách. Web Annonce umožňuje inzeráty snadno a chytře zadávat i vyhledávat a je dostupný také v mobilních telefonech. Všechny inzeráty zároveň vycházejí také v tištěných novinách, které jsou čerstvě k dostání každé pondělí, středu, pátek a sobotu na 7 500 místech po celé republice. Nejvíce inzerátů nabízí Annonce v rubrikách Reality, Práce, Auto-moto a Seznamka.

Kateřina Zachová

Daniela Vinšová