SEZNAMKA: Flirt převažuje nad vážnými známostmi

Nejvíce v kategorii „on hledá ji“. Ženy si takto partnery hledají o polovinu méně.

Můžete tu najít partnera například na tango, turistiku, dovolenou nebo třeba cestu kolem světa.

Praha, 16. 5. 2012 – Z počtu inzerátů v jednotlivých sekcích a ze statistiky klíčových slov vyplývá, že nejvíce se hledají partneři na flirt, případně přímo partneři pro intimní chvíle. Až o polovinu více vyhledávají tímto způsobem své protějšky muži. Nejvíce inzerátů je právě v kategorii Flirt – on hledá ji. Co se týká kategorie Erotika, nejvíce jsou vyhledávány společnice.

„Statistika vyhledávání podle klíčových slov ukazuje, že nejvíce uživatelé hledají slovo sex, následuje Asiatka, prsa, dominantní, pohledná a seznámení. Analýza hledání dle klíčových slov je zajímavým pohledem na využití inzertního serveru, vypovídá o míře užívání jednotlivých kategorií. Jedná se tedy hlavně o seznámení pro příjemné chvíle, nebo nezávazný flirt. Vážné seznámení je zastoupeno téměř o polovinu méně,“uvedl Petr Langer, tiskový mluvčí ANNONCE.

ANNONCE, SEZNAMKA

Přes Seznamku uživatelé nehledají pouze protějšky na seznámení, ale také trávení společných chvil, nebo přítele či spřízněnou duši. Hledají se i partneři na sportovní hry, na dopisování, tanec, turistiku a dokonce se takto dá hledat i dědeček a babička k dětem. Pomocí inzerátů lze vyhledávat a nabízet v podstatě téměř cokoli. Například nabídky, kde muži hledají protějšek na dovolenou, kterou celou zaplatí, nejsou ojedinělou záležitostí.

„Zprostředkováváme stovky tisíc inzerátů ve všech rubrikách denně, poskytujeme služby jednak těm, kteří nabízejí, i těm, kteří něco hledají. Neomezujeme zákazníky registrací. Chceme nabídnout co největší volnost a věříme v korektnost našich inzerentů. Samozřejmě chráníme soukromí našich uživatelů, proto stále umožňujeme inzerci pod značkou. Zároveň dbáme na to, aby inzeráty na našem serveru i v tištěných novinách splňovaly všechna pravidla etické i právní korektnosti,“ řekl Petr Langer za ANNONCI.