Je tu léto – nebuďte sami, flirtujte a seznamujte se!

Jak si v létě najít známost nebo parťáka na dovolenou .

Praha 2. 7. 2012 - Teplé večery, čas dovolených a nových dobrodružství, zábava s přáteli a blízkými, to vše pro většinu z nás znamená léto. Co však dělat, když jste v létě zůstali sami? Šťastnější kamarádky a kamarádi si užívají ráj na exotické dovolené, děti odjeli na tábor nebo k babičce, oblíbené pravidelné kurzy salsy jsou přes léto zrušeny a vy jste nedostala dovolenou a musíte zůstat doma. Nemusíte si však zoufat a cítit se osaměle. Uvolněná letní atmosféra přímo vybízí k navazování nových vztahů. Nezávazný románek, nová láska, nebo přátelství? Ať hledáte cokoliv, všechno je možné. Pokud chcete, a hlavně víte, co chcete.

Jste stydliví?

Pak je pro Vás naprosto ideálním řešením internetová seznamka, či seznamka v tisku. Např. na stránkách ANNONCE najdete pohromadě desítky, či dokonce stovky inzerátů z různých oblastí. Osaměle se cítí a společnost tu hledají lidé různého věku, jak osmnáctiletí mladíci, tak zralí muži kolem padesátky nebo i starší. Máte tu možnost výběru mezi vážným seznámením, flirtem, nebo třeba jen hledáním nových přátel.

Přemýšlíte jak najít toho pravého?

Nejprve si řekněte, co od seznámení čekáte: flirt, lásku na celý život nebo jen přátelství. Pak se zamyslete, jaký by měl být věk partnera a odkud by měl pocházet.  Tato kritéria můžete pohodlně zadat do vyhledávače, který pak sám vybere vhodné inzeráty. Vy pak věnujte dostatek času hledání a postupnému seznamování se. Zpravidla se vyplatí být opatrný a nikam nespěchat – předejdete tak i možnému zklamání. Určitě máte představu, jaký by dotyčný měl být. Snažte se proto odhalit, jestli jí opravdu odpovídá.

Nevíte jak napsat inzerát?

Nechcete partnera jen hledat, rádi byste si sami podali inzerát, ale nevíte, kde začít? Vyzkoušejte zadat inzerát přes formulář, který Vás celým zadáním provede. Pokud ale patříte k milovníkům klasických tištěných inzerátů a lámete si hlavu, jak takový inzerát co nejlépe napsat, můžete dojít na pobočku ANNONCE (Na Poříčí 8, Praha 1, naproti OC Palladium), kde Vám s jeho napsáním rádi pomohou.

Bojíte se prvního setkání?

Není důvod. Při seznámení přes inzerát máte možnost si s vybraným partnerem vyměnit několik emailů, sms, telefonátů, nebo třeba fotek. Před první schůzkou je lepší si novou známost trošku proklepnout – jistota je jistota.

Jste romantičtí a myslíte si, že seznamka přes inzerát není pro vás?

Nemějte předsudky. Inzerát otištěný v průběhu června 2012 v ANNONCI tento mýtus vyvrací. Přečtěte si jej s námi. Možná v něm najdete inspiraci a povzbuzení. A třeba jste právě vy ta tajemná neznámá…

Autor: Stanislav Havel

Text Inzerátu: Vážená neznámá, 16. 6. 2008 jsem seděl v Praze v metru naproti Vám. Zprvu jsem si pročítal seznamku v Annonci, a pak jsem Vás spatřil. Též jste si četla v Annonci. Jste ten typ jako Ester Janečková a já jsem z Vás nemohl spustit oči. Všimla jste si mě a pousmála jste se. Okamžitě jsem zčervenal a neodvážil jsem se Vás oslovit. Stále na Vás myslím a všude Vás hledám. Napadlo mě, že bych Vás mohl oslovit touto cestou. Zároveň prosím lidi, kteří Vás snad znají, aby Vás upozornili na tento inzerát.

Příběh k inzerátu: Díky tomuto setkání vznikly tyto verše: Myslím jenom na Tebe, až u srdce mě bolí, nevím, jestli dobré je, že láska tolik stojí! Odhodlání, strach i touha, to je holá skutečnost, až příště spatřím Vaši krásu, bude váznout přísun slov.

Jděte do toho!

Nebuďte letos v létě sami. Najděte si partnera, partnerku, parťáka na dovolenou, nebo nového přítele a bavte se.