ANNONCE pomůže nalézt práci vybranému návštěvníkovi pracovního veletrhu

Praha, 19. 3. 2014 Jediné celostátní inzertní noviny ANNONCE a portál ANNONCE.cz připraví pro návštěvníky mezinárodního veletrhu pracovních příležitostí Jobs Expo, konaném 27. a 28. 3., příjemný bonus. Kromě právní a personální poradny totiž jednomu z vybraných účastníků ANNONCE pomůže nalézt vhodnou pracovní pozici..

Inzertní noviny ANNONCE a portál ANNONCE.cz nabízejí denně svým čtenářům až 17 000 pracovních míst. Zvyšující či snižující se počet inzerátů v jednotlivých oborech ovlivňuje i aktuální situace na trhu práce. „Za poslední měsíc jsme zaznamenali nárůst pracovních nabídek především v oboru gastronomie a v dělnických profesích. Je vidět, že jaro letos přišlo o něco dříve,“ uvádí Petr Langer, specialista ANNONCE na segment práce.

Jeden z návštěvníků získá profesionální koučink

Jelikož patří pracovní nabídka a poptávka k důležitým kategoriím inzerce v ANNONCI, rozhodla se tato společnost nabídnout své služby a zkušenosti všem návštěvníkům veletrhu Jobs Expo, který se uskuteční v areálu pražského výstaviště v Holešovicích.

A nejen to, jednomu z účastníků ANNONCE přímo s hledáním práce pomůže. „Nejdříve s uchazečem profesionálně upravím jeho životopis. Následně povedu modelový pracovní pohovor, abych mohl respondenta upozornit na jeho slabé a silné stránky. Zároveň doporučím, jaký typ práce by měl hledat a kde by se měl po těchto nabídkách poohlédnout. Budu spíše takovým koučem, jenž uchazeče při aktivním hledání práce provede krok po kroku,“ vysvětluje Langer.

Právní a personální poradna přímo na stánku ANNONCE

ANNONCE však rady při hledání práce nabídne všem návštěvníkům prostřednictvím speciálně zaměřené poradny. Ve čtvrtek 27. 3. od 10 do 17 hodin nabídne na svém stánku službu právní poradny advokátky Evy Decroix. Ta bude návštěvníkům odpovídat na dotazy týkající se pracovního práva. Například zda byl s daným člověkem správně rozvázán pracovní poměr či na které náležitosti si dát pozor při podpisu pracovní smlouvy. Ve stejný den se bude od 13.30 do 14.00 konat i krátká přednáška na téma nejčastějších chyb při odpovědi na pracovní inzeráty v ANNONCI.

Druhý den, tj. v pátek 28. 3., se budou moci hosté pracovního veletrhu obrátit přímo na specialistu ANNONCE Petra Langera s otázkami ohledně personálního poradenství při hledání práce. Mohou se zeptat, zda mají správně napsaný životopis či na co by při jeho vyplňování neměli zapomenout.

Stánek známých tuzemských inzertních novin mohou účastníci veletrhu navštívit na stanovišti č. 135.

Program ANNONCE na veletrhu Jobs Expo:

  • 27. 3. od 10.00 do 17.00 (stánek) – právní poradna Mgr. Evy Decroix,
  • 27. 3. od 13.30 do 14.00 (malý sál) – přednáška Nejčastější chyby při odpovědi na pracovní inzeráty v ANNONCI,
  • 28. 3. od 10.00 do 17.00 (stánek) – personální poradenství Petra Langera

 

O společnosti ANNONCE a.s.:
ANNONCE a. s. je tradiční česká společnost zabývající se poskytováním a zprostředkováním služeb a obchodu svým zákazníkům. ANNONCE byla založena v březnu roku 1990 jako inzertní tištěné médium. V dnešní době vychází čtyřikrát týdně ve třech různých dílech (pondělí, středa a pátek v dílech PRÁCE l SEZNAMKA l ZVÍŘATA, REALITY l STAVBA l HOBBY, AUTO l MOTO l EROTIKA, a sobotní SPECIÁL). Měsíční náklad je 330 tisíc výtisků. Online verze www.annonce.cz vznikla v roce 1997, od té doby má téměř 300 000 registrovaných uživatelů a okolo 350 000 reálných uživatelů za měsíc. Denně ANNONCE v průměru publikuje 200 000 inzerátů. Z toho například jen reality tvoří 80 000, dalšími hojně využívanými rubrikami jsou Práce, Auto-moto a Seznamka. ANNONCE svým zákazníkům usnadňuje cestu každodenními běžnými i životními změnami, a to tak, že jim poskytuje služby, díky kterým najdou vše, co hledají.

Kontakt pro média:
Renata Fišerová
E-mail: press@annonce.cz
Mobil: 603 533 233

Andrej Slivka
E-mail: andrej.slivka@adison.cz
Mobil: 774 570 823

Zpět na seznam článků

UIG