Andrej Slivka nastupuje do týmu ANNONCE a.s. na pozici Content Managera

Praha, 9. února 2015Andrej Slivka (26) se stal od začátku února novou posilou týmu ANNONCE a.s. Díky svým předchozím pracovním zkušenostem získal v této společnosti, která jako jediná v České republice vydává celostátní inzertní noviny a provozuje portál Annonce.cz, post obsahového manažera a bude mít na starosti zejména tvorbu obsahu pro sociální sítě, blog a copywriting textů pro vnitřní i vnější firemní komunikaci.

Do ANNONCE přestupuje po roce a půl v PR agentuře ADison. Zde působil na pozici PR & Social Executive a do jeho kompetencí spadaly media relations a sociální sítě, které spravoval například pro společnosti Pivovar Litovel, Výstaviště Floria či právě ANNONCI. Ta bude s agenturou ADison spolupracovat i nadále, a to především v oblasti vztahů s médii.

Andrej Slivka staví svou profesní kariéru i na předchozích pracovních zkušenostech, především ve slovinské společnosti EQUA, kde více než rok zastával pozici marketingového asistenta pro český a později i slovenský trh. Zkušenosti pro svůj obor získal i během své novinářské praxe a vysokoškolského studia žurnalistiky v Brně.

ANNONCE a.s. je česká společnost zabývající se poskytováním a zprostředkováním služeb a obchodu svým zákazníkům. Byla založena v březnu roku 1990 jako tištěné médium, ve kterém byly prezentovány inzeráty.
V dnešní době vydává jediné celostátní inzertní noviny ANNONCE, a to čtyřikrát týdně: v pondělí, ve středu, v pátek a v sobotu. Týdenní náklad se pohybuje okolo 65 – 80 000 výtisků. Jen v roce 2013 otiskla ANNONCE 1,8 milionu inzerátů. On-line verze ANNONCE.cz vznikla v roce 1997 a od té doby má téměř 300 000 registrovaných uživatelů a okolo 350 000 reálných uživatelů za měsíc. Denně ANNONCE publikuje v průměru 200 000 inzerátů. Z toho například jen sekce Reality tvoří 70 000, dalšími početnými a hojně využívanými rubrikami jsou Práce, Auto-moto a Seznamka.

Renata Fišerová