Lenka Černá byla znovuzvolena do vedení mezinárodní asociace vydavatelů ICMA

Praha 21. května 2015 – Lenka Černá, výkonná ředitelka inzertního webu a novin Annonce, byla po dvou letech znovuzvolena do osmičlenného představenstva mezinárodní asociace vydavatelů inzertních médií ICMA (International Classified Media Association). Stala se tak již podruhé jedinou zástupkyní České republiky v čele této prestižní oborové organizace, která sdružuje přes 70 vydavatelských domů a inzertních serverů z 30 zemí.

V ICMA působí Lenka Černá jako členka představenstva a nově i jako tajemnice asociace. Od května tedy dohlíží na strategické řízení a směřování asociace, zajištění obsahu a programu konferencí, rozšiřování členské základny a sledování nových trendů v oblasti inzertních webů a médií.

„Za dva roky svého působení v představenstvu asociace jsem nejvíce ocenila hlavně pravidelné setkávání s majiteli či řediteli významných inzertních médií a společné sdílení nápadů, inovací a profesních úspěchů. Díky jedné z konferencí jsme například zavedli nový produkt – takzvané zvýrazněné inzeráty, které mají poměrně velký komerční úspěch,“ vysvětluje přínos svého členství v ICMA Lenka Černá.

Smyslem organizace ICMA, která sídlí v nizozemském Amsterdamu, je především výměna zkušeností, osvědčených příkladů z praxe a novinek v segmentu inzertních tištěných i on-line médií. Asociace každoročně pořádá řadu odborných akcí včetně mezinárodních konferencí a Annonce patří mezi její členy od roku 2012.

Seznam nových členů představenstva najdete na adrese: www.icmaonline.org/about/board-of-directors/.

O společnosti ANNONCE, www.annonce.cz
ANNONCE a.s. je česká společnost zabývající se poskytováním a zprostředkováním služeb a obchodu svým zákazníkům. Byla založena v březnu roku 1990 jako tištěné médium, ve kterém byly prezentovány inzeráty.

Annonce skrze inzeráty na svém inzertním webu a v novinách propojuje lidi, kteří něco hledají a také chtějí nabídnout, s těmi, kteří to mají či potřebují. Web Annonce navštíví zhruba 350 000 reálných uživatelů měsíčně, a ti mají k dispozici více než 200 000 inzerátů denně. Lidé mohou inzerovat zdarma ve většině rubrik jak na webu, tak v novinách. Web Annonce umožňuje inzeráty snadno a chytře zadávat i vyhledávat a je dostupný také v mobilních telefonech. Všechny inzeráty zároveň vycházejí i v tištěných novinách, které jsou čerstvě k dostání každé pondělí, středu, pátek a sobotu na 7 500 místech po celé republice. Nejvíce inzerátů nabízí Annonce v rubrikách Reality, Práce, Auto-moto a Seznamka.

Renata Fišerová

Adéla Nováková