4 důvody, proč je řádková inzerce v Deníku skvělá

6. listopadu 2018

Znáte to, hledáte nového zaměstnance nebo prodáváte dům, ale zájemců je jako šafránu a vy prostě jen chcete lepší výsledky. Co byste řekli na to, že můžete za pár korun oslovit přes 500 tisíc čtenářů? Právě to totiž umožňuje inzerce v Deníku.

Deník se může pochlubit tím, že některou ze 70 regionálních verzí novin přečte dohromady více než 500 000 lidí. To už je opravdu slušné množství potenciální zájemců, je přitom jedno, jestli jde o nabídku práce nebo prodej automobilu. Pojďme se tedy podívat na to, proč je rozšíření inzerátu o řádkovou inzerci v Deníku tak skvělé.

1) Hromada čtenářů

Tištěnou verzi Deníku si každý den otevře více než půl milionu lidí, všichni přitom mohou vidět právě váš inzerát. Výtisk navíc najdete prakticky v každé trafice – překážkou není špatný signál nebo chybějící přístup k internetu. Svou nabídku nebo poptávku díky tomu dostanete jak do čekáren u doktora, tak třeba do rukou cestujícím ve vlaku, případně ke starším lidem, kteří na internetu nemohou nebo nechtějí být.

2) Pouze tam, kde potřebujete

Deník má celkem 70 regionálních verzí, vy si přitom můžete vybrat, kde přesně chcete svůj inzerát ukázat. Hledáte novou posilu do kuchyně? Asi potřebujete někoho z blízkého okolí. Chcete ale prodat auto? Tak ať to vidí celá republika od Jablunkova až po Aš. Sami si můžete vybrat kde a kolikrát se váš inzerát objeví. Z peněženky se vám neodkutálí ani koruna navíc.

3) Za pár kaček

No a kolik to všechno stojí? Ne, není to 1 000 Kč za řádek! Není to ani 500 Kč za řádek! Dokonce ani 100 Kč za řádek! Za jeden řádek v Deníku po celé republice zaplatíte pouze 55 Kč, pokud navíc zavoláte ještě dnes, dostanete zdarma sadu na přebalování tuleňů a nepřilnavou přítelkyni!

Zdroj: WS International

Konec ale legrace, řádek v celostátních novinách vás opravdu vyjde jen na 55 Kč, pokud se navíc rozhodnete inzerovat v konkrétním regionu, vyjde řádek na 37 Kč. U pracovních inzerátů pak řádek vychází na 97 Kč za region a 328 Kč za celou republiku. Musíte sami uznat, že to je za 500 000 pozorných čtenářů opravdu slušná nabídka.

4) Jednoduchost a rychlost

Nastavení řádkové inzerce do Deníku navíc nezabere víc než pár vteřin. Během zadávání své nabídky/poptávky do Annonce stačí jen zaškrtnout jedno tlačítko, a je to! Pochopitelně si text i umístění můžete snadno upravit, po každé změně se vám okamžitě propočítává celková cena. Pořád tak máte přesný přehled o tom, kde a na kolik vás inzerát vyjde.

Teď už víte, proč je inzerce v Deníku tak skvělá. Za pár korun a pomocí jednoho kliknutí můžete svůj inzerát dostat k téměř 500 000 lidem po celé republice. Uznejte sami, tahle nabídka se neodmítá.


comments powered by Disqus