Jak ANNONCE Láďovi změnila život

6. dubna 2014

Všechno začalo před revolučním rokem 1989 založením a vydáním prvních inzertních novin pro bezplatnou soukromou inzerci, ještě v bývalém Československu. Zde se začala psát nová kapitola mého života. Po 15 letech pracovního procesu jsem jako zaměstnanec Pražských komunikací cítil, že potřebuji změnu.

Proto jsme založili družstvo, které nám k této vydavatelské činnosti pomohlo. Zde jsem se začal učit novému řemeslu, ve kterém jsem byl nováčkem. Po dvou letech přišla velká konkurence ze západního Německa, kde se už tyto noviny vydávaly, a jelikož majitel těchto novin sháněl prostory pro výrobu ANNONCE, nabídnul jsem k těmto účelům svůj družstevní byt a on mi na oplátku nabídnul místo grafika. Taková nabídka se neodmítá, a proto jsem ji přijal. Tím odstartovala má éra 24 let v ANNONCI. Že tady zakotvím na takovou dobu, to jsem ani ve snu nepředpokládal.

A co víc, díky ANNONCI, ve které vyšel můj inzerát na seznámení, jsem našel i svou manželku, se kterou jsem dodnes. Kdoví, zda by to vyšlo i jinde.

Jsem rád, že jsem se mohl podílet na vzniku našich inzertních novin a doufám, že pokud mě bude ANNONCE potřebovat, vydržím s ní třeba až dokonce. Díky za to!

Láda Luxa

Máte i vy zajímavý příběh spojený s ANNONCÍ? Podělte se s námi o něj a vyhrajte až 5 000 korun v naší soutěži! Více informací naleznete zde.


comments powered by Disqus