Dostaňte svůj inzerát jedním klikem na desítky dalších webů

15. dubna 2020

Čím více lidí inzerát uvidí, tím lépe. Je jedno, jestli prodáváte auto, dům nebo třeba štěně. Šance na úspěch se zvyšuje s každým dalším člověkem, který si vaši nabídku přečte. Proč tak inzerátu nepomoci a jedním kliknutím jej neukázat řadě dalších návštěvníků? Stačí využít naší služby pro sdílení na dalších webech a za pár korun se zobrazí uživatelům i jiných inzertních portálů. 

 

 

Snadno a rychle

Vše jsme pro vás navíc připravili tak, abyste nemuseli dělat žádné zbytečné kroky. Nepotřebujete registraci ani u nás, ani na žádném z dalších webů. Stačí jen základní informace, aby se s vámi mohl případný zájemce spojit. Kromě toho už nemusíte dělat vůbec nic – bez zbytečného zdržování váš inzerát do 24 hodin zveřejníme všude, kde si vyberete. Žádné starosti kolem, žádné další zařizování. Potom už jen čekejte u telefonu, až se zájemci pohrnou.

 

 

Na kolik mě to vyjde?

Za pár korun dostanete hromadu muziky. Už od 149 Kč umístíme váš inzerát na dalších minimálně 15 webech. Jak už jsme si však řekli na začátku, tak čím víc, tím líp. Na výběr máme i větší balíčky, například u varianty PLUS bude váš inzerát k vidění na dalších alespoň 25 webech a u balíku EXTRA dokonce na více než 35 webech.

Jak to funguje?

Publikace na desítkách dalších webů je skutečně otázkou jednoho kliku – v druhém kroku zadávání inzerátu jednoduše zaškrtněte box se sdílením na dalších webech. Můžete si následně zvolit jeden z balíčků. V každé kategorii se však jejich počet může lišit, tak se neděste, pokud vždy nenajdete tři varianty. Kvůli potřebám publikace na dalších webech je ještě nutné doplnit vaše jméno a telefon, aby vás měli případní zájemci jak kontaktovat. To je vše! Jakmile inzerát publikujete, objeví se do 24 hodin na všech webech vybraného balíčku.

 

 

Ve kterých kategoriích to jde?

Služby můžete využít hned v šesti kategoriích – Reality, Psi, Kočky, Finance, Automobily a Náhradní díly. Neváhejte tedy a využijte možnosti sdílení na dalších webech hned teď.


comments powered by Disqus